AFYONKARAHİSAR / SULTANDAĞI - Sultandağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK VE YKS SINAVINI BİLGİLENDİRMEK İÇİN AFİŞ, PANO ÇALIŞMASI YAPILDI.

Mrt

Öğrencilerimizle etkili ders çalışma yöntemleri , motivasyon ve sınav kaygısıyla ilgili seminerler düzenlendi.

Mrt

VELİLERE SINAVLA İLGİLİ BİLGİLER VERİLEREK ÖĞRENCİLERİN SINAV ANALİZLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME YAPILDI.

Nis

Her dönem yaptığımız veli ziyaretlerimize bu dönem de devam ediyoruz. İdareci ve öğretmenlerimizle her hafta birkaç velimizi ziyaret ediyoruz.

Nis

Okul Müdürümüz Mehmet Akif ARSLAN, okulumuz öğretmenlerimize Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü teşkilat yapısı hakkında sunum yaptı.

Nis

Okul tanıtım hazırlıklarımıza başladık. Kardeş okulumuz İmam Hatip Ortaokulu ile birlikte afiş, broşür ve imsakiye tasarımı, okul tanıtım video ve slaytları hazırlıyoruz.

Proje ödevleri değerlendirildi.

Nis

İdareci ve öğretmenlerimizle birlikte ilçemizde bulunan yaşlı ve hastalarımızı ziyaret ettik.

Mrt

Zümre öğretmenlerimiz; yazılılar ve uygulamalı sınavlar sonrası öğrencilerimizin kazanımları edinme durumlarını değerlendirdiler. Edinilemeyen kazanımlar için hangi tedbirler alınması gerektiğini konuştular.

Mrt

10/A sınıfından Zeynep BOYDAK 1.

12/A sınıfından Muhammed Abdullah BOYDAK 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Şehitlerini rahmetle anıyoruz. Allah bir daha bu millete o günleri yaşatmasın.

Şbt

Okul aile birlikteliğini artırmak öğrencilerimizin yaşadıkları ortamları yakından görmek amacıyla 2018-2019 eğitim öğretim yılı 1. döneminde yaptığımız veli ziyaretlerimize devam ediyoruz. Okul idaresi başta olmak üzere rehberlik ve sınıf rehber öğretmenlerimizle beraber her hafta velilerimizi ziyaret ediyoruz. Velilerimize göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür ederiz.

Ock

İlçemizde artık düzenli olarak yapılmakta olan doğa yürüyüşü etkinliğimizde , Sultandağlarımızın eteklerinde, Birinci Dünya Savaşında gerçekleştirilen Sarıkamış Harekâtının 104. Yılında canlarını milletimiz uğrunda kahramanca feda eden Sarıkamış Şehitlerimizi dualarla ve minnetle yad ettik.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde; Sultandağı Doğa Yürüyüşü programı, İlçe Kaymakamımız Önder KOÇ, kurum müdürleri, öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirildi. Doğa yürüyüşü İlçe merkezindeki Milli Eğitim  Müdürlüğü binası önünde başlayarak, Doğancık mevkiinde yapılan baraj istikametinde devam etti. Varış noktasında tüm katılımcılara yemek ve semaverde demlenen çay ikram edildi.

Ara

Etkili iletişim becerileri, kalite geliştirme, süreç izleme ve değerlendirme, sürdürülebilir takım ruhu ve kurum kültürü oluşturma konularında Okul Müdürümüz Mehmet Akif ARSLAN çok değerli bilgiler verdiler.

Ara

Mesleki Tatbikat Kulübümüz ilde ve ilçelerde yapılacak olan mesleki yarışmalar ve Arapça yarışmaları için öğrencilerimizi hazırlıyor, takibini yapıyor. Öğrencilerimizi meslek dersleri öğretmenlerimiz ve Arapça öğretmenimiz takip ediyor. Ayrıca öğrencilerimizi İlçe Müftülüğümüzce irtibatlı olarak Camii ve Kur´an Kurslarına yönlendirerek onların mesleki anlamda yetişmelerini sağlıyoruz.