AFYONKARAHİSAR / SULTANDAĞI - Sultandağı Anadolu İmam Hatip Lisesi

.
ÇAVUŞ MAH. ZÜBEYDE HANIM BULVARI NO. 33 SULTANDAĞI / AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Yaşanan hayatı yorumlayabilen, içinde bulunduğu durumu doğru değerlendiren ve sorunlara çözüm üreten, mevcut durumda çözümün parçası olabilen, toplumsal uzlaşmayı ilke edinen, milli ve manevi değerlerinin bilincinde olan, bunları koruyan ve geliştiren örnek fertler yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda; Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş, tabiata ve çevreye duyarlı fertler yetiştirmek için varız.
Başarılar
2018-2019 YKS Başarılarımız: 11 Öğrenciden 1 öğrencimiz lisans, 2 öğrencimiz ise önlisans programına yerleşme başarısı gösterdi.
Kütüphane Kitap Sayısı :1932
Yatakhane Koğuşu :1
Öğretim Şekli :Normal Tam gün
Kara yoluyla yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz İlçe merkezinde Sultandağı Belediyesi ile ALPET Benzinlik arasındadadır.
İl merkezine 68 Km mesafededir.